Oregon

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Oregon

Ingatlan eladó Oregon

Nyugaton határos a Csendes-óceánnal, északon Washingtonban, délen Kaliforniában, keleten Idahóval és a délkeletre Nevadával.

Oregon egy amerikai parti állam a Csendes-óceán északnyugati részén. Híres tájak sokszínűségéről, köztük erdőkről, hegyekről, farmokról és strandokról. Portland városa különös avantgárd kultúrájáról híres, és híres kávézókat, butikokat, nulla mérföldes éttermeket és kis sörfőzdeeket tart.

Ha érdeklődik ingatlanvásárlás Oregon, tudnia kell valamit az ingatlanpiaci helyzetet.

Az Oregonban jelenleg több vásárló van, mint az eladók az ingatlanpiacon, és bár ez megnehezíti a vevők számára a megfelelő ügyfelek megtalálását, segített az eladóknak gyorsan megszüntetni az üzletet, és megkapják a végső eladási árukat, mennyi a vevők versenyeznek otthonaikban.

Portlandben kevesebb ház van a piacon és kevesebb ajánlatot. Ez azt jelenti, hogy a rendelkezésre álló lakások csökkenése nem lesz ugyanolyan pozitív hatással a portlandi értékesítők piacára.

Az elmúlt években, ha több ajánlatot kínált egyetlen ingatlanra Oregonban a potenciális vásárlók számára, ott legalább 20 vagy annál több ajánlatot kapna. Napjainkban ez a szám két vagy három, többszörös ajánlatra csökkent, mivel a lakóházak iránti igény jelentős.

Az otthoni vásárlók kilátásai először nem olyan komor, mint amilyennek látszik. A népszerű városok, mint például a Beaverton és a Canby kiváló helyszínt kínálnak az alacsony költségű, alapvető otthonok kereséséhez. Így lehetnek érdekes helyek Oregonban eladó ingatlan keresése céljából

A házak eladási árai 2017-ben rögzíthettek rekordokat, de a virágzó piac felvetett néhány kérdést az Oregoni ingatlanpiac határairól.

Bár továbbra is az eladók piacának tekinthető, ez nem olyan erős, mint 2017-ben. Ezért kiváló alkalom a potenciális vásárlók számára, hogy körbejárják a területet, és otthont vásároljanak, különösen ha otthon vevő.

A Lane megyei ház átlagos eladási ára 2016 és 2017 között 9,6% -kal emelkedett, átlagosan 287.900 dollár értékben. Tavaly az átlagos eladási ár meghaladta a 265.300 dolláros rekordot.

A firenzei Oregon-i ház átlagos eladási ára 6% -kal nőtt. A legtöbb ingatlan szakértő azt állítja, hogy 2018-ra nem számíthat arra, hogy az otthoni eladások átlagos ára 9% fölé emelkedik.

A Lane County a 2012-es recesszió óta az ingatlanpiac növekedését látja. Az elmúlt öt évben a lakásárak emelkedtek. Tehát Lane County nem a megfelelő város, hogy keressen ingatlant eladó Oregonban.

2018-ban Oregonban az otthonok értéke 2017-ben 8,8% -ra emelkedett, és a belföldi értékek várhatóan 2010-ig továbbra is 3,3% -ra emelkednek.

A legdrágább otthoni eladásokkal rendelkező városok közé tartozik a Portland, a Bend, a Beaverton, a Hillsboro és a Gresham. Szerencsére van néhány jó lehetőség a belépő szintű otthonok számára olyan városokban, mint a Springfield és a Salem.

2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB